Wat als… je plots een halve zool betrapt op het verkrachten van je BMW?

Ook de meisjes van plezier hebben te lijden onder deze coronacrisis. Hun stiel uitoefenen en daarbij anderhalve meter afstand houden van hun klanten, is namelijk nogal moeilijk. De dames zijn dus economisch werkloos.

Uit goede bron hebben we vernomen dat de frustraties in de Antwerpse haven daardoor soms nogal hoog oplopen. Bemanningsleden van aangemeerde schepen mogen er niet meer van hun vaartuig, om bijvoorbeeld een ommetje langs de rosse buurt te maken. Niet dat het nog veel zin heeft om daar te gaan wandelen trouwens, want Bart De Wever liet die buurt sluiten omwille van corona. Er zouden nu geregeld knokpartijtjes aan boord zijn, alsof die zeebonken hun energie dan maar op een andere manier kwijt moeten.

Ook in Zwitserland zijn de honingpotjes van de stoeipoezen-tegen-betaling tijdelijk in lockdown, wat voor eigenaardige taferelen zorgt. Neem nu een man uit Basel, die om halfvier ‘s ochtends wakker schrok door kreungeluiden. Hij ging een kijkje nemen aan het raam, en zag dat… er een kerel op de motorkap van zijn BMW lag te pompen.

De man vertelde aan de Zwitserse pers dat hij te verbouwereerd was om actie te ondernemen – uitgezonderd de eigenaardigheid te filmen dan. “Gelukkig was er geen schade aan mijn auto”, klinkt het. “Al had de viezerik wel duidelijk zijn sporen nagelaten. Ik heb de auto zo snel mogelijk gewassen.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.