Strakker dan strak!

Eindelijk weten we hoe de iPhone 8 eruit gaat zien. Wellicht, want 100% zeker kunnen we nooit zijn, maar Twitteraar Benjamin Geskin twijfelt niet dat onderstaande foto’s wel degelijk beelden van het nieuwste paradepaardje van Apple zijn. Geskin beweert dat hij connecties heeft bij Apple Foxconn, de grootste fabrikant van het peperdure speeltje.

Als we de laatste berichten mogen geloven, krijgt de iPhone 8 een 5,8 inch OLED-scherm dat van rand tot rand loopt en beschikt over een geïntegreerde vingerafdrukscanner. Aan de achterkant zit er een dual-lens 3D-camera die diepte herkent. Aan de zijkant krijgt de smartphone afzonderlijke volumeknoppen, een mute-knop, een powerknop en een simkaarthouder, net zoals bij de vorige iPhone-modellen.

Bovendien kan de iPhone 8 draadloos opgeladen worden en komt hij met een energiezuinigere chip waardoor apps sneller werken en de accuduur drastisch verlengd wordt.

Een gigantische vooruitgang, zo blijkt dus. Logisch ook, want dit jaar viert de iPhone zijn tienjarige bestaan. Feestje dus! (KDN)

Save