De échteTerminator-fans beschouwen de twee eerste delen van deze futuristische saga nog steeds als heilig en negeren liever de overige sequels omdat ze nooit de perfectie van hun voorgangers konden evenaren.

Daarom dat Terminator 6 ook maar een voorlopige titel is, want de nieuwe film zou een direct vervolg worden op Terminator 2: Judgement Day uit 1991, met echter één leuk detail. De bedenker en regisseur van de eerste twee delen, James Cameron, zal er nu streng op toezien dat er deze keer wel een waardig vervolg wordt afgeleverd.

Ook Arnold Schwarzenegger is weer van de partij als de bekende cyborg. Op zijn 71ste hopelijk niet één die vijf keer ’s nachts moet opstaan om olie te gaan lekken. 

Nog belangrijker is de terugkeer van Linda Hamilton als de rol van Sarah Connor, de heldin die het opnam tegen robots uit de toekomst om haar (ongeboren) zoon te beschermen. Met de terugkeer van de 61-jarige Hamilton hoopt Cameron een statement te maken over vrouwelijke rollen in actiefilms: met name dat rijpere dames ook keet kunnen schoppen op het grote scherm. 

Als we mogen afgaan op onderstaande gelekte setfoto’s, kunnen we alleen maar concluderen dat Hamilton nog steeds even stoer oogt als 27 jaar geleden.

She’ll be back!

Leuk weetje voor de filmfreaks; Linda heeft een tweelingzus Leslie. Zij was ook te zien in enkele scènes in Terminator 2, zoals in onderstaand fragment waar zij het spiegelbeeld speelt van Sarah Connor. 

https://www.instagram.com/p/BkPy_bkhArF/?taken-by=dermediajunkie

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."