Binnenkort begint het 25ste seizoen van Top Gear met Matt LeBlanc, Chris Harris, Rory Reid en The Stig. In deze eerste trailer krijgen we een voorproefje van wat ons te wachten staat in de zes afleveringen .

Top Gear zou natuurlijk niets zijn zonder mooie locaties, een hoop zottigheid en indrukwekkende wagens. De nieuwste trailer zit dan ook vol met exotische bolides. Wat dacht u van de Mclaren 720S, Ford Mustang GT350-R, Jaguar F-type SVR, Chevrolet Camaro ZL1-1LE, Alfa Romeo Stelvio, Kia Stinger, Lexus LC500 en de nieuwe BMW M5. Toch zijn er een hoop kijkers die het vertrek van Clarkson en co van twee jaar geleden nog niet helemaal verwerkt hebben. Zo zijn de reacties op sociale media niet altijd even positief, en dan drukken we ons nog zacht uit. We lezen dat LeBlanc, Harris en Reid nog steeds niet goed op elkaar ingespeeld zouden zijn. Veel Britten vinden dat ze te veel hun best doen om hun voorgangers te kopiëren en geen chemie hebben. Zo krijgt Chris Evans nog steeds het verwijt dat hij veel te hard probeert om de rol van Jeremy Clarkson over te nemen.

Gelukkig zijn er ook veel enthousiaste reacties op sociale media. Het is duidelijk dat de kijker Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond nog steeds mist. LeBlanc is er van overtuigd dat het karakter van de show terug is. Het nieuwe seizoen zou ook interessanter worden voor mensen die niet zo autogek zijn. Zo mogen we volgens LeBlanc meer komedie en langere reportages verwachten.

Clarkson, May en Hammond zitten ook niet stil.  Amazone en Jezza & co hebben momenteel weinig reden tot klagen. The Grand Tour werd goed ontvangen en Amazon wist recordaantal abonnees te verleiden, wat grotendeels te danken was aan de autoserie. Hieronder kan je dan ook een trailer voor de nieuwste aflevering van The Grand Tour vinden.  Beslis zelf maar wie het beste bezig is.