Geniaal: dit bierglas kan je in vier splitsen (foto’s)

Echte zekerheden bestaan er niet in het leven.

Maar dat er gefeest en gezopen zal worden eens covid-19 tot de geschiedenisboeken behoort, staat buiten kijf. De zorg zal opnieuw hun handen vol hebben, maar deze keer met comadrinkers. Het lijkt alsof de hele wereld aan het aftellen is om de innerlijke feestbeest te bevrijden.

Als het zover is, zullen de stamcafés uiteraard stampvol zitten. Naar de toog wandelen en terugkeren naar je tafeltje met een plateau goedgevulde biertjes wordt een echt huzarenstukje.

Het Australische café Vic on the Park uit Sydney komt daarom op de proppen met een zeer bijzonder bierglas: de Super Schooner.

Samen met de marketingbureaus Merivale, Lion en Ogilvy ontwierpen ze een een reuzegrote pint die je als het ware in vier delen kan opsplitsen. Dit zou het morsen moeten tegen gaan tijdens het dragen van het gerstenat naar je plekje in de pub.

De uitvinding wordt alvast niet door iedereen op handen gedragen. ‘Als je geen vier mokken kunt dragen, ben je geen echte Australiër’ , ‘‘Als een man geen vier biertjes kan dragen, moet hij samen met de andere vrouwen gin-tonic drinken’,… klinkt vanuit het mannelijk perspectief op de sociale media.

Niettemin zal het glas te koop aangeboden worden voor 25 euro.

Vierendelen. Zo doe je het juist.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More