Geniaal! Man vraagt aantrekkelijke lookalike om naar zijn klasreünie te gaan (video)

“Ja, natuurlijk ben je bang voor de reünie”

De Nederlandse rapper Snelle wist precies waarover hij zong. Reünies kunnen best wel intimiderend zijn, zeker die van het klassikale soort. Iedereen wil zich natuurlijk bewijzen aan zijn of haar oude klasgenootjes en die speciale iemand waar je al die jaren een boontje voor had, wil je laten zien dat je het gemaakt hebt in het leven. Je bent erin geslaagd om op je eigen twee benen te staan, je straalt zelfvertrouwen uit en je kan de wereld aan. Zelfs de eikels van toen kijken nu naar je op.

Dat is natuurlijk het scenario dat je voor ogen hebt wanneer je een uitnodiging voor een klasreünie ontvangt. Maar de realiteit is… dat je bent wie je bent. Ook zoveel jaren later.

Neem nu bijvoorbeeld de Amerikaan Stephen Fasteau uit Maryland. Hij was het prototype van een nerd tijdens middelbare school. Speelde mee met het schoolorkestje en was een muurbloempje dat al die jaren nogal scheef werd bekeken. Tien jaar later, studeert hij nu voor tandarts maar qua karakter en looks is hij niet veel verandert. 

Omdat hij zijn vroegere pestkoppen een lesje wou leren, contacteerde hij de bekende filmmaker Oobah Butler van VICE. Samen smeedden ze een plan dat even geniaal als hilarisch is. Ze huurde een knap model in, scheerde zijn hoofd, gaven hem een snelcursus in waargebeurde anekdotes en stuurde hem richting de klasreünie. Maar niet als tandartsstudent, maar wel als succesvolle muzikant

In het begin lijkt de grap te lukken. De succesvolle versie van Fasteau lijkt iedereen voor de zot te houden. Totdat het model in zijn bloot bovenlijf de gitaar bovenhaalt en de aandacht steelt. Hij wordt zelfs helemaal ontmaskerd als uit het niets een meid opduikt en hem aan een vragenuurtje onderwerpt. Waarom? Wel, omdat zij altijd een oogje heeft gehad op de echte Stephen.

De grap kent gelukkig nog een geslaagd einde, omdat Stephen beslist toch zijn echte ik te laten zien op het feest. Daar komt hij tot het besef dat hij toch populairder was dan gedacht.

Moraal van het verhaal? Wees jezelf, het leven is te kort om iemand anders te zijn.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More