Vtm distantieert zich van de domme uitspraak van Nederlandse rapper.

Ze bestaan nog altijd, idioten die blijven beweren dat Covid-19 een onschuldig hoestje is dat wordt opgeklopt door de media. Wanneer zo’n idioot echter een celeb is, dan wordt die mening wel gevaarlijk. Celebs hebben nu eenmaal invloed.

Rapper Gers Pardoel post op zijn Instagram de boodschap om mekaar wel een hand en wel een knuffel te geven.

Het zal je maar gebeuren dat kinderen op aanbeveling van een retard als Pardoel je grootouders de dood injagen met ‘liefdevol’ geknuffel. Want ja, dat is de stelling van domme Gers, dat liefde je beschermt tegen gelijk welk virus. Met enige tegenzin geven we even zijn letterlijke woorden weer: “Wees alsjeblieft lief voor jezelf en elkaar. Diep van binnen zit de liefde in jezelf en dat is het enige wat het coronavirus echt kan stoppen. Zodra je die liefde vindt, kan geen virus jouw lichaam als het zijne beschouwen. Het kan en mag niet zo zijn dat een virus ervoor zorgt dat wij geen fysiek contact meer met elkaar willen/kunnen hebben. Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel je liefde!!”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ???? (@gers_pardoel) op

Vtm distancierde zich meteen van deze uitspraak en schreef een reactie : “We betreuren je reactie, Gers en kunnen alleen maar iedereen aanraden om alle voorzorgsmaatregelen ter harte te nemen. Deze kan je onder andere vinden op vtm.be (link in bio).”

Het was natuurlijk niet de enige negatieve reactie: “Ik zal mijn opa dan maar snel een knuffel geven ofwat? ? Komaan Gers, je hebt een voorbeeldfunctie…

Jammer genoeg zijn er een heleboel groupies die het allemaal helemaal te gek vinden wat Gers beweert.

Raprap van je Instagram halen Gersje!