Weet je wat de nummer één regel is van de alfaman? Dat is dat je geen tweedehands leven leidt en je niet laat leiden door de meningen van anderen. Kortom: je bent geen kopie van andermans verwachtingen.

Of deze stelling voor onderstaande heren van toepassing, laten we aan jouw vakkundig oordeel over. Eén ding is zeker de alfaman-attitude komt tot zijn volste recht hier. 

De 19-jarige Charles-Antoine Lalonde was rustig een deadlift aan het uitvoeren in een gym in Montreal, Canada. Hij besliste om zichzelf te filmen om zo zijn progressie bij te houden. Het liften en laten vallen van 160 kilo ging voor een gespierde knaap in de gym er iets te luidruchtig aan toe, dus hij besliste op eigen houtje Lalonde eruit te zwieren.

Lalonde overhandigde nadien de video aan zijn trainer Pete Rubish, die het meteen op YouTube postte waar het in een mum van tijd bijna vier miljoen views haalde. “Dit is een typisch voorbeeld van een bullebak die dacht een gemakkelijk slachtoffer uit te kiezen”, aldus Rubish aan de Montreal Gazette.

De agressieveling is sindsdien verbannen uit de gym en Lalonde mag voortaan als compensatie gratis komen fitnessen.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."