Die regenboogvlag werkte voor haar als een rode lap op een stier.

In onze contreien is de tijd dat andersgeaarden in hun kast moeten zitten tot het einde der tijden voorbij. Zolang iedereen zich maar goed in zijn of haar vel voelt bij wat-ie doet, toch? Er worden tegenwoordig zelfs parades gehouden, zoals nu in Londen.

Er zijn echter ook plekken op deze aardkloot waar men niet zo lief is voor homo’s en lesbiennes. In sommige landen waar allah de plak zwaait, worden ze van daken gegooid en gestenigd.

Ook zijn er sommigen die van ginds naar het westen komen en hun haat tegen alles wat niet halal is, gewoon mee in hun verhuisvalies steken. Daardoor zijn er tegenwoordig bij ons multiculturele steden, zoals Sint-Jans-Molenbeek, waar andersgeaarden maar beter weg kunnen blijven. Tenzij ze kicken op een pak slaag misschien.

Deze nikabdame maakte het dan weer heel erg bont tijdens de Pride Parade in Londen. “Ga je schamen!” riep ze. “God creëerde Adam en Eva, niet Adam en Steve!”

De Londense politie kreeg de beelden te zien en neemt de zaak ernstig. Enig probleem natuurlijk: probeer zo’n gecamoufleerd geval maar eens te identificeren.

https://youtu.be/nDHxxDzZEBs

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.