Het kost stukken van mensen, dus moet het wel goed zijn?

Een cliché zo oud als het concept van kapitalisme zelf. Winkelketen Aldi bewijst daarentegen nogmaals dat je niet je bankrekening hoeft te plunderen om kwaliteit in huis te halen. Zo won hun Oliver Cromwell London Dry Gin in 2017 nog de gouden medaille bij de International Wine and Spirits Competition. Vorig jaar scoorde het brouwsel van amper 11 euro nog eens de eerste plaats bij een andere internationale competitie in West Sussex, in het Verenigd Koninkrijk. De Topaz Premium Gin van de Aldi kaapte toen ook de zilveren medaille weg.

Dit jaar geeft Aldi zijn concurrenten weer het nakijken. Want tijdens de Spirits Business Gin Masters 2019 is de Aldi gin maar liefst drie keer in de prijzen gevallen. Met name de  Greyson’s Seville Orange & Persian Lime Gin, Harrison’s Gin en Passionfruit Gin Liqueur. Alle drie eindigden ze bovenaan in hun categorie en dat terwijl een fles vaak maar de helft kost van de andere deelnemende gins.

Vooraleer je in de wagen stapt richting je lokale Aldi, wel even erbij vermelden dat de gin enkel en alleen verkrijgbaar is in het Verenigd Koninkrijk. 

Dus even de partner overtuigen om een citytripje Londen te doen.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."