Eén van onze lezers wist haar te kieken.

Tijdens de avond van 13 oktober liet de politieke directeur van Groen, Bogdan Vanden Berghe, weten dat Meyrem Almaci in quarantaine moest. De twee kinderen van de Groen-voorzitster waren met koorts thuisgekomen van school.

De kinderen – en Meyrem Almaci zelf – hadden op het moment van aankondiging nog geen coronatest ondergaan. Uiteraard moest het gezin in quarantaine, minstens tot de uitslag van die nog uit te voeren test negatief zou blijken.

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

Op 14 oktober bijvoorbeeld, werden er meer dan 72.000 coronatests afgenomen. Het was al eens in het nieuws dat, omdat er zoveel getest wordt, mensen tot soms vijf dagen op de uitslag van hun test moeten wachten. Daar kwam nogal kritiek op: heel wat mensen testen negatief, waardoor ze al die dagen voor niks in quarantaine zitten.

Op 16 oktober bracht een lezer ons op de hoogte van zijn trip naar het Groen Kwartier in Antwerpen, daar waar ook restaurant The Jane gevestigd is. “Ik moest daar zijn, en een vriend van mij baat daar een pizzarestaurant uit. Ik dacht ‘ik ga eens goeiedag zeggen’, omdat ik toch in de buurt was.”

“Mijn kameraad was daar niet, maar Meyrem Almaci was er wel, met gezelschap. Moet die normaal niet in quarantaine zitten? Ze droeg wel netjes haar mondmasker om naar het toilet te gaan.”

Wij stelden die vraag aan Meyrem Almaci, maar tot op heden kregen we daar geen antwoord op. Misschien dat ze peinst dat zwijgen de beste verdediging is?

[/wcm_restrict]

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.