Net toen je dacht dat 2020 onmogelijk nog gekker kon, introduceren we het volgende gadget dat volledig van het ‘padje’ af is.

De reuzenpad is ook wel bekend onder andere Nederlandse namen zoals zeepad en suikerrietpad. Hier in ons Belgenlandje zal je niet snel eentje aantreffen, daar ze voornamelijk opduikt in grote delen van Midden- en Zuid-Amerika.

Daar deze kerel erg giftig is en een dodelijke maaltijd is voor andere dieren, is het beestje zelfs een symbool geworden voor diersoorten die een ecologische ramp veroorzaakt hebben als ze in gebieden terechtkomen waar ze eigenlijk niet thuishoren.

Echt klein kan je hem ook niet noemen, daar-ie wel een lengte kan bereiken tot 20 centimeter. Maar voor originele handtasliefhebbers is dat net een pluspunt, want dan kan je er lekker veel in kwijt.

Neen, we hebben zelf niet zitten likken aan een pad met wratten, maar de Sugar Cane Toad Purse is een ding. Aangezien de ongewenste beesten toch in sommige gebieden uitgeroeid moeten worden, zijn enkele fashion freaks op het idee gekomen de dieren een nuttige eindbestemming te geven. 

Elke ‘handtas’ is op zeer humane manier aan zijn eind gekomen, verzekeren de makers. Alle onderdelen van de pad zijn perfect bewaard gebleven en onderaan het buikje zit een ritssluiting om je spullen te bewaren. Een meesterwerk op het gebied van de taxidermie.

Ben je echt verkikkerd op deze bizarre modetrend, dan kan je hier eentje bestellen voor 35 euro.

Ideaal cadeau voor mannen die thuis zitten opgescheept met een kwakende vriendin.

1

Image 1 of 6

 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."