In 2000 doet Wim Soutaer mee aan de Soundmixshow. ,,Ik ben al zeer lang met muziek bezig, nu ruim negen jaar. Normaal gezien ben ik zanger bij Bodhi, een groepje hier uit Lot. We houden nogal van stevige rock met punch. We houden van alles wat drive heeft en enigszins dansbaar is. En voordien speelde ik nog bij State of Mind. Meedoen aan de Soundmix is voor mij een uitdaging. Ik had dat eigenlijk altijd al eens willen doen”, vertelt Wim in de media.

,,Faith No More is al jaren één van mijn lievelingsgroepen. Vrienden vertellen me altijd dat ik ook fysiek wat op de zanger van Faith No More gelijk, net als mijn stem. Toen ik de oproep voor kandidaten zag, heb ik eerst wat getwijfeld en daarna toch maar mijn kandidatuur ingestuurd. We moesten ons nummer op video inblikken. Mijn neef heeft een opnamestudio zodat dit geen probleem stelde. Uiteraard was ik dolgelukkig dat ik uit de 300 inzendingen werd uitgeloot. We zijn nu met 50 maar er mogen er maar 20 naar de halve finales. We zien wel. Kledij en pruik vormen alvast geen probleem. Die mogen we lenen van VTM”, aldus Wim Soutaer. Hij werd hij vierde.

Ondertussen heeft Wim een lange weg afgelegd. We hebben elkaar zelfs ooit even ontmoet in de coulissen van de lokale Limburgse tv.

De vennootschap (een Besloten Vennootschap of BV) van Wim Soutaer heeft een goed boekjaar 2019 achter de rug. De bedrijfswinst verdubbelde in dat jaar ten opzichte van 2018.

In de toelichting lezen we iets over de coronacrisis: “Naar aanleiding van de COVID-19 crisis werden in maart 2020 diverse maatregelen getroffen door de Federale Overheid dewelke potentieel een impact kunnen hebben op de verdere resultaten, de financiële positie en activiteiten van de vennootschap. Op heden is het echter onzeker hoe lang deze maatregelen van kracht zullen blijven en bijgevolg ook onzeker in welke mate dit de werking van de vennootschap verder zal beïnvloeden. Op heden zijn er echter geen indicaties die de continuïteitsveronderstelling in het gedrang brengen. Desalniettemin werden intussen de nodige steunmaatregelen aangevraagd om de impact van deze crisis te beperken in de mate van het mogelijke.”