Op 9, 16 en 30 maart vindt de Golden Palace Ball plaats. Dan worden de beste voetballers uit onze provinciale reeksen verkozen in respectievelijk Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Ondertussen zijn wij op zoek gegaan naar de knapste voetbalvrouwen van onze provinciale reeksen. Na een verschrikkelijk moeilijke selectie blijven er negen prachtdames over. Nu is het aan u om een keuze te maken. De winnares van deze verkiezing krijgt een welverdiende prijs tijdens de Golden Palace Ball in Antwerpen. De wedstrijd loopt af op 9 maart om 12.00u.

PS: onderstaande dames schitteren op de enige echte Golden Palace Ball-kalender die u HIER kunt bestellen. Een voetbalster per maand, dus. “Hoezo, er zijn toch twaalf maanden in een jaar”, horen we u terecht denken. Drie dames hebben immers twee maanden gekregen. En de ontbrekende foto’s zijn de pikantste kiekjes uit de kalender. KOPEN DUS!

UPDATE: De online stemming is afgelopen. Iedereen maakt nog steeds kans om te winnen, want de online stemming telt slechts voor 50% van de totaalscore. De overige 50% wordt gestemd door enerzijds Golden Palace Ball en anderzijds P-magazine.be.

Foto’s: Koen Van Buggenhout

https://staging.pnws.be/golden-palace-ball/

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”https://p-magazine.be/golden-palace-ball/” title_text=”Reacties” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”Arial” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”2″ ]