Goudkleurige Lamborghini-kart ronkt zoals echte Italiaanse supercar (video)

Xiaomi? Waar hebben we die naam hier op de P-redactie nog eerder gehoord?

Ah ja, de Chinese fabrikant die als allereerste een TV met doorzichtig OLED-scherm op de markt zal brengen. Blijkbaar kunnen deze jongens nog meer dan dat. In samenwerking met Lamborghini hebben ze hard gewerkt aan een wel zeer opvallende Ninebot GoKart Pro.

Deze Lamborghini Edition ademt Italiaanse klasse uit. Gaande van de iconische ‘Giallo Orion’ kleur tot een waar ‘engine sound profile emulation system’, een systeem dat het geluid van de bolide tot in het kleinste detail nabootst.

Voor een kostprijs van 1215 euro verwacht je uiteraard nog meer dan dat en dat krijg je ook: ‘Ice Lake Blue’ LED-koplampen aan de voorzijde voor zichtbaarheid in het donker en een 432 Wh-batterijpakket, goed voor 62 rondjes van 400 meter.

De verhouding van het gewicht voor en achter is 40:60. Hierdoor kan je sneller accelereren en gemakkelijker manoeuvreren. De goudkleurige kart kan een maximale snelheid bereiken van 40 km/u (baanmodus) en ondersteunt ook drie modi: veilige modus, beginnersmodus en sportmodus.

Het mag dan misschien niet de Lamborghini zijn die je wou, maar wel eentje die je verdient.

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More