Graspop Metal Meeting 2019: één groot feest (foto’s)

De 24e Graspop Metal Meeting is ten einde. KISS sloot gisterenavond het festival af met een verbluffende show. Het feest ging daarna nog door tot in de vroege uurtjes in de Red Bull Metal Dome en Classic Rock Café. Deze voormiddag verlaten alle kampeerders camping Boneyard en keert de rust weer in Dessel.

Zoals steeds was de affiche erg gevarieerd. Het festival programmeert breed en over de traditionele luide gitaar grenzen heen. Alle headliners waren top en zorgden voor onvergetelijke momenten. Metal grootheden Slayer en KISS namen op Graspop Metal Meeting afscheid van hun Belgisch publiek. Een volgende generatie bands staat echter klaar. Van de 116 bands en acts op het festival, waren er welgeteld 45 die voor het eerst in Dessel te gast waren! Dit zeggen organisatoren Peter Van Geel en Bob Schoenmaekers: “GMM 2019 was opnieuw de kers op de taart. Alle verwachtingen zijn ingelost. Tal van super optredens. Het weer was ons zeer goed gezind. Kortom, opnieuw een moeilijk te overtreffen festivaljaar. We kijken nu al uit naar de 25ste editie!”

Net zoals vorig jaar was ook GMM helemaal uitverkocht. Het festival klokte af op 155.000 bezoekers. GMM trekt ieder jaar een steeds internationaler publiek. Dit jaar werd het festival door meer dan 100 verschillende nationaliteiten bezocht. Het zag er weer mooi uit, hieronder het mooiste van GMM 2019 volgens Instagram.

View this post on Instagram

In metal we trust ?

A post shared by Laura serifi (@lauralavadrouille) on

View this post on Instagram

#graspop #zonneslag #ikbenokenu #?

A post shared by Emmelien De Clercq (@emmeliendeclercq) on

View this post on Instagram

Het was weer een goed weekend ? GMM ?

A post shared by Celien Meeus (@celienmeeus) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More