Greta Thunberg beschuldigt Shell van de hel

Twitter-ruzie escaleert na foute opmerking van oliemagnaat Shell.

“Wat ben jij bereid te veranderen om de CO2-uitstoot omlaag te brengen,” vroeg Shell in een poll op Twitter. Oeps, een hele, hele foute vraag volgens klimaatactivisten die het vergelijken met Freddy Krueger die vraagt wat je bereid bent te veranderen voor een betere nachtrust.

Bij Greta Thunberg kwam er bio-stoom uit haar oren en ze postte een giftige tweet waarin ze Shell verantwoordelijk stelt voor de vernieling van de aarde.

“Wat ik bereid ben te doen? Ik ben bereid om je verantwoordelijk te houden voor dertig jaar lang liegen over klimaatverandering, terwijl je stiekem allang wist dat de uitstoot van fossiele brandstoffen de planeet kapot maakt”, schreef het Amerikaans Congreslid Alexandria Ocasio-Cortez.

Ander tweets zijn niet meteen voor publicatie vatbaar. Ze beginnen met een ‘f’ en eindigen met ‘ck’. Je kan voorzichtig opmerken dat de poll van Shell onvoorzichtig was, of beter gezegd: olie op het vuur.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More