Greta Thunberg maakt een Trump-grapje op Twitter

Niet elke vorm van humor is grappig.

Een moppenkalender zit er nog niet meteen in, maar de 17-jarige Thunberg lanceerde wel een mopje op Twitter. Bijna iedereen moet er groen om lachen, maar we vermoeden dat dat de bedoeling is. Kop van jut is Trump. Die had ooit getweet dat Greta haar woede moest leren beheersen. “En dan naar een goede ouderwetse film gaan met een vriend! Chill, Greta, chill!”

Zij was toen net tot persoon van het jaar uitgeroepen door het magazine ‘Time’.

Post Greta nu toch wel dezelfde Tweet zeker! Ze veranderde alleen de naam Greta in Donald. Zo grappig! Ze geeft Trump gewoon een biokoekje van eigen deeg. Dus ze post: “Zo belachelijk. Donald moet zijn woede leren beheersen en dan naar een goede ouderwetse film gaan met een vriend! Chill, Donald, chill!”

Dit soort van kwinkslagen kan je zelf natuurlijk nooit bedenken. Ze is en blijft toch categorie apart, die Greta. Er wordt gefluisterd dat ze volgend jaar nog een grapje zal tappen. Wij zijn alvast benieuwd.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More