Deborah’s peperkoeken hartje was gebroken, maar toch had ze gewild dat Tim na het bedrog nog zijn best had gedaan voor haar.

Tim Wauters was in het seizoen van ‘Temptation Island’ 2018 met romantische bedoelingen vertrokken. Hij zou zijn Deborah niet bedriegen en haar aan het einde van het programma zelfs ten huwelijk vragen. Aan de deur van zijn tijdelijke woonst op het Eiland der Overspel hing zelfs een papiertje dat er geen andere jongedames dan Deborah binnen mochten.

Tot hij één minuut en een seconde of twaalf in de ogen van verleidster Cherish keek. Zij was zijn droomprinses, en met haar zou hij trouwen, niet met Deborah. Cherish speelde het spel mee natuurlijk, en alleen Tim die geloofde dat het zijn Ware Liefde was. Tot ze hem na het spel de waarheid vertelde toch.

Maar goed. Deze week gaat het nieuwe seizoen van start. Goedele Liekens vond dat een leuke gelegenheid om eens af te spreken met enkele (ex) koppels van vorig jaar, waaronder Tim en Deborah.

Blijkt toch wel dat Deborah Tim graag had terug gewild zeker! Al had hij er wel wat voor moeten doen. Tussen de vijfhonderd en zevenhonderd keer aanbellen bij haar bijvoorbeeld. En hij zegt het niet, maar je ziet aan Tims ogen dat hij al opnieuw trouwplannen smeedt.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.