Liesbeth Homans werd opgenomen in het ziekenhuis, en Wim Van Dooren van Groen vond dat wel geestig.

Donderdagavond stond in diverse kranten te lezen dat Vlaams minister Liesbeth Homans van N-VA in het ziekenhuis werd opgenomen met hartklachten, en dat ze daar de nacht moest doorbrengen.

Wim Van Dooren staat op de negende plek van de Groen-lijst in Lubbeek. Daarna is hij ook nog eens pedagoog en docent onderwijskunde. Wat hij zijn leerlingen allemaal leert weten we niet, maar wel dat hij het nieuws over Homans blijkbaar grappig vond. Hij deelde het op zijn Facebook, met daarbij: ‘BREAKING – Liesbeth Homans heeft een hart’.

Allicht had-ie niks dan lof verwacht voor zijn fijn gevoel voor humor, maar in de plaats daarvan kreeg Van Dooren een hele hoop bagger over zich heen. Een greep uit de reacties:

‘Idioot en degoutant. Is dat het nieuwe niveau van Groen?’

‘Hersenloze reactie. Maar daarom ben je ook een groene nietsnut.’

‘Achterlijke vent.’

‘Je IQ kan nooit evenredig zijn met je diploma’s . Waarschijnlijk ook gekregen. Jij hebt overduidelijk géén hart. Slechte invloeden van Meyrem Almaci en groene trol Kristof Calvo . Benieuwd hoe je piept wanneer iemand van je naasten met dezelfde klachten in het ziekenhuis terecht zal komen. Zielig Groen Figuurtje.’

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.