Grootste zeikerd van Nederland wordt gezocht (video)

En die zeikerd mag je gerust letterlijk nemen.

Toen Menno deze week van een parkeerterrein in Rotterdam afreed, zat hij dat een man zijn patatjes aan het afgieten was tegen de gevel van een huis. Menno vond dat geen manieren en claxonneerde.

Dat had hij beter niet gedaan: de zeikerd had maar een kort lontje en liep – zonder eerst zijn handen te wassen en al – achterna. Menno weg met zijn Mini natuurlijk: die had geen zin in een potje knokken.

Maar dat was nog niet genoeg voor de gevelsproeier. Samen met zijn vriendjes reed hij Menno achterna om hem nog wat oorvegen te geven. Ook Menno’s Mini bleef hierbij niet onbeschadigd.

Enfin, hier Menno’s volledige oproep:

GETUIGEN GEZOCHT VERNIELING, BEDREIGING EN MISHANDELING

ROTTERDAM 25-08-2020. +/- 17.15 U. ADMIRAAL DE RUYTERWEG.

Op dinsdag 25 augustus omstreeks 17.15 uur vertrek ik van het parkeerterrein Kortebrantstraat te Rotterdam. Bij het uitrijden zie ik een kerel tegen een huis aan pissen en toeter 1x.

Direct gaat die kerel helemaal uit zijn plaat, bedreigd me en vernield mijn auto. Even leek het erop dat het bij deze aanval zou blijven maar helaas rijden zijn vrienden me klem op de Admiraal de Ruyterweg, ter hoogte van Kapsalon Taurus. Daar sloop die psychopaat mijn auto nog meer de vernieling in en krijg ik klappen omdat het raam open stond.

Ik ben op zoek naar getuigen, winkeliers die eventueel opnames hebben, voorbijgangers die het incident gezien hebben, jullie kunnen mij enorm helpen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More