Het zaad van een maat kan geen kwaad?

Wel als ze uiteindelijk uitgroeien tot een pikante Peter Peper. Neen, we hebben het hier niet over een bekende MNM-deejay wiens dochter maar al te graag een verse lading in je postbus komt dumpen, maar eerder over een plantensoort uit de nachtschade-familie. De ‘Penis Pepper’ of ‘Peter pepper’ heeft als eigenaardige eigenschap dat het nogal veel weg heeft van een menselijk doedelzak, minus de zak.

De fallusvormige peper is op zijn hoogtepunt gemiddeld 6,5 tot 9 cm lang en heeft ongeveer 18 dagen nodig om op te stijven rijzen. Aanschouw hoe de replica van het onbesneden mannelijke orgaan langzaam verandert van groen naar knalrood. Het klinkt alsof we net een hete nacht bij wulpse Zelda en haar bijhorende ballenknijpers hebben beschreven , maar niets is minder waar.

Met de Grow A Dick kit, kan je wat symbolische humor aan je relatie toevoegen. En er is echt niet veel onderhoudswerk aan. Het doosje openen en een beetje water op de zaden gieten. Plaats hem op een heldere, warme plek en blijf elke dag water geven om ze vochtig te houden.

Vooraleer je het weet, staat er een pikante leuter in je keuken klaar om verorberd te worden. Maar opgepast, want de ‘Peter pepper’ schijnt zelfs heter te zijn dan de Tabasco of de Jalapeno peper. 10.000-23.000 Scoville om precies te zijn. Dat is zelfs heet genoeg om Van Ranst te overtuigen zijn pull uit te doen.

Voor slechts 13 euro ‘zwengel’ je elk gespreksonderwerp aan tafel weer aan.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."