• Pseudeowetenschappelijk en alternatief, maar het verkoopt wel.

Gwynneth Paltrow heeft een alternatief wellnessbedrijfje, Goop. Goop verkoopt alles om je goed en gezond te voelen. Het hoeft niet altijd over Weinstein te gaan die haar probeerde te masseren in een hotelkamer om het nieuws te halen. Vorige maand nog haalde Gwyneth moeiteloos de wereldpers door zichzelf een vibrator – van haar eigen bedrijfje – cadeau te doen voor de kerst. “Vergeet jezelf niet”, was toen de slagzin.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Don we now our gay apparel fa la la la, la la la, la la la! Bringing you g.tidings in g.label’s newest holiday drop. Link in my bio to shop. ?

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

Op haar wekelijkse e-nieuwsbrief van Goop geeft ze allerlei controversieel advies. Critici noemen sommige raadgevingen gevaarlijk. Zo liet ze zichzelf steken door bijen om haar jonge looks te behouden en promootte ze een geitenmelkdieet waarbij je antiparasietenkruiden moest slikken.

Haar nieuwste stunt overtreft echter al de vorigen. Paltrow komt met een geurkaars op de markt die ruikt naar haar vagina. Het spul kost 75 dollar en is zo populair dat het al uitverkocht is.

Gwyneth beweert dat het begon als een grapje tussen haar en haar geur-designer. Toen het olijke duo opzoek was naar nieuwe geuren, kwamen ze om de een of andere reden op het geurtje van Gwyneth. Je kan je de vraag stellen hoe de parfumeur de geur van Gwenyth down under kent. Volgens Goop is de geur grappig, prachtig, sexy en onverwacht.