Dames van plezier klagen in deze corona-tijden steen en been.

Desondanks ze nu hun kleertjes kunnen aanhouden, voelen ze zich toch in de kou gezet. Voor zowat iedere sector is het inmiddels zowat duidelijk wanneer er wederom opgestart kan worden, behalve in de sector der betaalde bedsport. Sommigen zoeken momenteel hun toevlucht tot de webcam, anderen kunnen daar niet van leven en gaan in ‘t geniep toch aan de slag.

Thailand is het land van onder andere de Thaise massage. Zo’n massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Bovendien stimuleert het de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor men weer energie krijgt.

Op het einde van zo’n Thaise massage volgt er meestal een ‘happy ending’: de Duitse helm wordt door de masseuse opgeblonken tot-ie zijn papje maakt.

Wanneer de talrijke Thaise massagesalons in ons land de voordeur mogen openen – de achterdeur staat bij sommigen nog op een kier – is nog niet bekend, maar in Thailand zelf hebben ze een oplossing die we je niet willen onthouden.

Het Ministerie van Volksgezondheid heeft immers een plan bedacht voor de massagesalons. “Massage van het bovenlichaam, zoals de rug, de schouders en de nek, mag voorlopig nog niet toegepast worden vanwege het hogere risico om Covid-19 over te dragen. Vanaf de taille naar onderen mogen er wel massagetherapieën toegepast worden.”

Of met andere woorden: de onderste stijfkop mag weldra wel gemasseerd worden, wie een stijve nek heeft zal nog even moeten wachten.

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.