Ophef vandaag nadat zangeres Wendy Van Wanten een foto geplaatst heeft op de sociale media van haar en prinses Delphine. Sommigen denken dat ze via Clément familie van elkaar zijn. Maar is dat ook zo?

 

Het is een verhaal dat al lang meegaat: prins Laurent en Wendy Van Wanten. De man die er alles over weet is Noël Vaessen.

“Laurent heeft zeker een relatie gehad met Wendy. Dat was trouwens een mooie verhouding. Waarom ook niet?” Vaessen beweert dat hij van Albert II de relatie moest stoppen, maar Vaessen ging daar niet op in.

De relatie is plots geëindigd met een zogeheten car jacking in Tervuren. Volgens Vaessen was dat niet het geval, en wilde Wendy een punt zetten achter de relatie en heeft Laurent dat niet kunnen verkroppen. “Er zijn klappen gevallen”, beweert Vaessen.

Over Clément, de zoon van Wendy, zelf heeft Vaessen geen informatie. Iemand die wel achter dat verhaal ging, is Joke Vanhaeren die een kloeke biografie over Laurent schreef. Volgens haar is Clément géén zoon van Laurent.

Zelf heb ik gehoord dat de jongen een nazaat zou zijn van de voormalige manager van Wendy. Wie foto’s van de twee naast elkaar legt, kan zelf de conclusie trekken.

Laurent betaalt volgens onze informatie ook niets voor de jongen (aangezien hij niet de vader is). Wat wel interessant is, is dat Vaessen beweert dat Laurent geld gegeven heeft aan een vrouw in Spanje. Vaessen beweert dat hij die vrouw zelf ontmoet heeft.

https://www.facebook.com/wendyvanwanten/posts/3472713446083943