Volgens een bron zou de 75-jarige rocklegende bij zijn meest recente verovering eindelijk de ware liefde gevonden hebben. Hij zou klaar zijn om zich met de 31-jarige balletdanseres Melanie Hamrick te settelen.

Voor de moeder van zijn jongste kind zou Mick Jagger bereid zijn om zijn rokkenjagersgewoonte op te bergen. De twee zouden elkaar in 2014 ontmoet hebben tijdens een concert van de Rolling Stones, waarna Hamrick Jagger condoleerde met het verlies van zijn toenmalige partner L’Wren Scott. De kersverse vrijgezel besloot dat zijn rouwperiode voorbij was en voegde de prima ballerina al snel toe aan zijn indrukwekkende vrouwencollectie.

Deze collectie zou uit meer dan 4.000 vrouwen bestaan, waartoe onder meer Angelina Jolie, Uma Thurman, Carla Bruni en Brigitte Bardot gerekend worden. Bij het gulle strooien met zijn zaad verwekte de Britse zanger acht kinderen bij vijf verschillende vrouwen. Zijn oudste kind is ondertussen al 45 jaar. Mick Jaggers nageslacht werd nog uitgebreid met vijf kleinkinderen en vorig jaar zelfs met een achterkleinkind.

Voor Jagger lijkt het nu dus eindelijk tijd te zijn geworden om het wat rustiger aan te doen en zijn dagen te slijten als trouwe one-woman man aan de zijde van Melanie Hamrick, die zelf verklaarde er een erg kalme levensstijl op na te houden.

https://www.instagram.com/p/BrJnx-uA7kB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Gepubliceerd door Tess Van Linden

Good girls are bad girls that never get caught