Heerlijk ontwaken met Julie Vermeire en beste vriendin Josefien

Er zijn slechtere manieren om wakker te worden…

Studio Brussel, Qmusic of Peter Van de Veire met zijn Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM mogen zich aan grote concurrentie verwachten vanaf 17 augustus. Niemand minder dan de 22-jarige knapperd Julie Vermeire en haar beste vriendin, de 20-jarige Josefien Weyns, zullen samen met Michaël Joossens het ochtendblok op jongerenzender NRJ op zich nemen.

Van maandag tot en met donderdag zullen we vanaf dan worden gewekt door Julie, terwijl spring-in-t-veld Josefien met ons hetzelfde zal doen op vrijdag. 

Na haar winst in ‘Dancing with the Stars’, een verdere stap in de media-carrière van Jacques’ dochter na (of tijdens?) haar studies Media en Entertainment Business. Dat de BFF’s niet alleen een erg leuke radiostem hebben, maar tegelijk ook een genot zijn om naar te kijken, laten ze op Instagram wel zien. Je zou voor minder een ochtendere…, soit, hier de foto’s! 

1

Image 1 of 17


Credits: Instagram Julie/Josefien

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More