Heidi Klum post bijzonder stoute foto op Instagram

Die Heidi Klum toch.

Ze werd bekend toen ze op de cover van het blad Sports Illustrated mocht staan. In 2005 keken miljoenen tv-kijkers naar haar, toen ze op 9 december in Leipzig de loting presenteerde voor het Wereldkampioenschap voetbal 2006. Ook in Iran keken ze heel even mee. Tot de tv-waakhond aldaar oordeelde dat de split in haar blauwe jurk onzedelijk was en Heidi Klum eruit geknipt werd.

Maar goed, inmiddels is het Duitse model 47, maar ze is nog steeds niet te beroerd om af en toe een streepje bloot te laten zien.

Zoals deze week, toen ze deze frontaal-blootfoto postte. Oké, ze staat achter een gordijn die wel doorzichtig is, maar toch het hoogstnodige verbergt. Maar toch is er ook nog voldoende zichtbaar om vast te stellen, dat Heidi Klum nog steeds een lichaam heeft om van te snoepen. Om maar te zeggen: er zijn er die al voor minder van Instagram geflikkerd werden.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

Voor de lol hebben we nog wat extra foto’s van Heidi Klum toegevoegd:

1

Image 1 of 6

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More