Tijd om meer boven te halen dan alleen je Kleenex-doekjes.

Namelijk je portemonnee. Dat is toch het minste dat je kan doen voor de adult-actrice Krissy Lynn. Al dertien jaar lang heeft de 35-jarige Amerikaanse brunette je al uren rukplezier geschonken dankzij films als Chain Gang 2, Big Wet Asses 18, Desperate For Pussy 1 en Mom Knows Best 4. Stuk voor stuk klassiekers.

Tevens heeft ze ook een AVN Award – ook wel de Oscar van de p0rno-industrie – binnengerijfd voor beste triootje in 2011.

Met andere woorden: groot is de kans dat ze ooit deel uitmaakte van je verwijderde internetgeschiedenis. Helaas voor miss Lynn kampt ze de laatste jaren met een slepende ziekte die haar lichaam langzaam maar zeker aan het verlammen is. De enige hoop die haar nog rest, is stamceltherapie.

Bij stamceltherapie worden de beschadigde, defecte of verdwenen cellen vervangen door stamcellen. Deze worden uit het beenmerg, de lever, het vetweefsel of het bloed van de patiënt gehaald. Daarna worden deze ‘voorlopercellen’ in een laboratorium vermenigvuldigd.

Helaas is een dergelijke behandeling aan de dure kant en de actrice doet nu een smeekbede aan al haar fans om haar financieel uit te nood te helpen. Ze heeft een eigen GoFundMe pagina opgestart om de nodige 30.000 dollar te verzamelen.

Net zoals in haar films, is een kleine donatie gedaan in een wip. Storten maar!

https://www.instagram.com/p/CAa413IFY9p/

https://www.instagram.com/p/B_YAbdCFmBt/

https://www.instagram.com/p/B-Kxqzyls0P/

https://www.instagram.com/p/B7eUthbFU-3/

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."