Een Herbalife-medewerker is onlangs stevig door de bocht gegaan. Het vreemde bericht ging ondertussen viraal.

Voedingsproducent Herbalife probeert mensen ervan te overtuigen gezond te eten en door middel van de juiste voeding hun gewicht onder controle te houden. Net als elk bedrijf blijft geld verdienen echter het voornaamste doel, en daar moeten hun medewerkers bij helpen. Daarbij spreken ze ook willekeurige mensen op Facebook aan.

Een medewerker pakte dat volledig verkeerd aan door te zeggen dat hij op zoek was naar mensen met overgewicht. De willekeurige Facebook-vrouw kon daar – meer dan terecht – niet mee lachen en gaf meneer een veeg uit de pan. “Geachte, bedankt voor het aanbod. Maar uw onprofessionele insinuatie geeft mij niet de neiging om op uw voorstel in te gaan. Vriendelijke groeten, Lara.” Waarop de medewerker helemaal door de bocht ging. “Tja, blijf dan dik, hè.”

De vrouw postte de wrange conversatie op de Facebookpagina van Herbalife en zag haar post viraal gaan als een sneltrein. Ondertussen heeft Herbalife ook al gereageerd. Volgens hen is de zelfverklaarde Herbalife-medewerker een vals profiel: “We hebben al onze databanken nagekeken en de persoon die Lara aansprak is geen lid of medewerker van ons. Het lijkt ons zelfs om een vals profiel te gaan”.

 

 

Gepubliceerd door Koen De Nef

Levensgenieter, luisteraar en leergierigaard. Alles en/of niets. En nog: Sans la musique, la vie serait une erreur. Tot daar zijn Frans.