We hebben het al eerder laten weten, de lockdown heeft het seksleven van de Vlaming serieus op zijn kop gezet.

Nu er warm weer wordt voorspeld voor de komende week, kan de temperatuur in de slaapkamer nog hoger oplopen dan normaal. We raden dan ook aan je partner niet te verrassen met het volgende ijsje, als het afkoeling is dat je zoekt. Niet alleen kan ze meteen een afspraak bij de tandarts maken, het ondeugend speeltje bezorgt haar net extra liters zweet.

Een ijsje dat zelf niet smelt, maar anderen doet smelten van genot. Da’s de vibrator met de naam I-Scream

De I-Scream – heb je ‘m – is een discreet seksspeeltje dat in elke handtas past en nauwelijks te onderscheiden valt van een echt ijshoorntje. Het kleinood is verpakt in een zijdezacht siliconen jasje, maar garandeert toch krachtige vibraties. Met een lengte van 14 centimeter en een diameter van 5,5 cm is het ijs ook meteen – komt-ie – gebroken.

De I-Scream belooft geen geknoei met batterijen, omdat de vibrator oplaadbaar is met de bijgeleverde USB-kabel. Het verwen-ijsje  komt in een schattige verpakking met bijpassend muziekje.Dankzij zijn vermomming als ijsje is het trilplezier ook nog eens enorm discreet.

Je kunt ‘m dus gerust laten slingeren na een bevredigende solomoment, al zullen je gasten na een tijdje zich beginnen af te vragen waarom het ding maar niet begint te smelten. 

Winkelprijs: 70 euro.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."