Emyli Lovz is één van de bekendste datingcoaches uit Amerika, zo niet van de wereld. Haar bevindingen zijn gebaseerd op jarenlange studies en talloze experimenten.

Dus eindelijk eens een studie die we niet met een vat zout moeten nemen, maar waar de wetenschap volledig achter staat. 

Niet elke man is een master in het versierspelletje. Sommigen kennen de trucs uit hun broekzak, anderen laten gouden kansen schieten omdat ze geen kennis van zaken hebben. Gelukkig dat miss Lovz die laatste categorie te hulp komt.

Volgens haar krijg je slechts één kans om een wildvreemde vrouw die interesse toont te overtuigen om een verlengstuk te breien aan jouw toevallige ontmoeting. Op zo’n momenten komt het er vooral op aan om de flirtsignalen te herkennen en er op de juiste manier op in te gaan. Daarom een overzicht met de zeven voornaamste vrouwelijke flirtsignalen.

1) Ze houdt oogcontact met jou

Uiteraard heeft een vrouw je al eens recht in de ogen gekeken, maar als ze blijft kijken, is het pas echt menens voor haar. Stel jezelf dan niet de vraag of ze wel geïnteresseerd is, want dat is ze sowieso. Oogcontact vasthouden is een van de meest cruciale flirtsignalen van het sterke geslacht. Het enige waar ze dan op doelt, is dat je haar benadert en tegen haar begint te praten. De grootste fout die je dan kunt maken, is wegkijken. Dan gaat ze ervan uit dat je ofwel te weinig zelfvertrouwen heeft, ofwel niet beschikbaar bent. Zodus: blijf haar in de ogen kijken en wandel naar haar toe.

2) Ze komt steeds dichterbij

In een café of nachtclub staan mensen vaak op elkaar gepropt waardoor het moeilijk is om oogcontact te zoeken. Let daarom goed op vrouwen die steeds dichterbij komen. Dat doen ze bewust en onbewust als ze in je geïnteresseerd zijn. Hap toe als je er zeker van bent dat dat het geval is. Daarmee bedoelen we niet dat je haar stante pede binnen moet draaien, maar wel dat je jezelf voorstelt en een praatje met haar slaat.

3) Ze raakt je aan

Als een vrouw je aanraakt, wil ze je ongetwijfeld leren kennen. Vaak geeft ze je een tikje ter hoogte van je middel, terwijl je met iemand anders aan het praten bent. Of ze loopt per ongeluk tegen je aan bij het passeren. Feit is dat als ze je aanraakt, ze hoopt dat je haar ook aanraakt. Haar rug, bijvoorbeeld. En hou het deftig, want met Grab her by the pussy-Trumpiteiten kom je nergens. Hou de zenuwen onder controle, benader haar en spreek haar aan.

4) Ze gaat met haar vingers door haar haar

Als je met haar in gesprek bent en ze beweegt haar vingers door haar haar, dan is het bingo. Hoewel ze dat meestal onbewust doet, is ze je op dat moment aan het versieren. Tijd om toe te slaan dus. Benader haar en als ze zich op haar gemak voelt, kan je overgaan tot het orale gedeelte. Kussen dus.

5) Ze onthoudt wat ze je verteld heeft

Versieren gebeurt lang niet alleen in het uitgaansleven, ook op de werkvloer wordt er wat afgejaagd. Alleen moeten vrouwen daar iets discreter zijn dan in het midden van de dansvloer. Als een collega keer na keer het laatste gesprek vlotjes ophaalt, is de kans groot dat jij haar intrigeert. Op de werkvloer kan ze echter niet zo direct zijn als in een danstent, dus gaat ze subtieler te werk. Stel dat ze je op de man af vraagt of je een vriendin hebt, en uw antwoord is neen, dan maakt ze zich belachelijk op haar werk. Laat het gesprek dus rustig verder kabbelen en schakel een versnelling hoger op een drink met de collega’s. Daar mag er al eens wat meer gelachen worden.

6) Ze hangt voortdurend rond jou

Een vrouw die de hele tijd bij jou is, doet dat niet zomaar. Jouw collega die tijdens de middagpauze steeds haar koffietje naast je komt drinken, wil alles over jou weten. Ze voelt zich op haar gemak bij jou en geniet van jouw aandacht. Dat is vaak een goed teken én het kan een mooie basis vormen voor een langdurige relatie. Wees geïnteresseerd in haar. Kijk haar aan en vraag haar hoe haar dag was. Daardoor zal ze zich nog beter bij je voelen.

7) Ze vraagt voortdurend om samen iets te gaan doen

Sommige vrouwen zijn extreem rechtuit over hun gevoelens, anderen opteren voor de subtielere aanpak. Als een collega vraagt om samen iets leuks te gaan doen, dan zit daar vaak iets achter. Dan heeft ze je al op jouw uiterlijk beoordeeld, houdt ze ervan om met je te praten, en wil ze een stapje verder gaan. In het beste geval eindigt die avond dan in jouw master bedroom. En anders klop je nog even op je kin. Zolang het maar niet andersom is.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."