Een tijdje terug lieten we weten dat er een vervolg op Crocodile Dundee op til stond. De film was naast Topgun de best bezochte film in 1986.

Maar wat bleek? De trailers voor het vierde deel van de film waren in feite promotiefilmpjes van het toeristenbureau van Australië. De Australische nieuwssite NT News startte daarom een petitie om toch een vierde Crocodile Dundee in de bioscoop te krijgen. Dus dat wordt dat spannend afwachten.

Ondertussen kunnen we eens kijken hoe het vergaan is met de originele acteurs. De stoere Paul Hogan wordt dit jaar maar liefst tachtig jaar. Een verjaardag die hij helaas zonder zijn co-ster en toenmalige echtgenoot zal moeten vieren. Het stel werd in 1986 ook in het echte leven verliefd op elkaar en huwde vervolgens in 1990. Een sprookje dat zesentwintig jaar duurde, toen Linda Kozlowski opeens besliste om er de brui aan te geven wegens  ‘onoverkomelijke meningsverschillen’ .

Twee jaar later kroop de 61-jarige Linda het huwelijksbootje in met haar Marokkaanse zakenvriend Moulay Hafid Babaa. Een relatie die volgens insiders al een tijdje gaande was. 

Terwijl Hogan eruit ziet zoals een knaap van tachtig jaar er hoort uit te zien, heeft Kozlowski een stuk minder rimpels dan haar Australische ex-man. Een mengelmoes van botox, fillers en facelift als we de Amerikaanse roddelpers mogen geloven. 

Een oude krokodil? Waar?

1

Image 1 of 3

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."