Of je huisdier nu vatbaar is voor corona ja of niet: één ding is zeker.

Ze verdienen allemaal evenveel aandacht en zorg als je partner of gezin, want omgekeerd zijn ze ook een steun en toeverlaat voor jou in deze moeilijke tijden. Je kwispelende vriend kan je geen leuker plezier doen door er de godganse dag mee te gaan wandelen, maar bij de katachtige soort ligt het weer anders.

Zij doen liever niets dan elke seconde luieren en je aanstaren alsof zij de baas zijn. Heb je geen vensterbank waar het beest de hele dan kan op chillen en heb je geen zin om zelf als ligplaats van dienst te functioneren, dan is de Fake Human Lap wel iets voor jou.

Wanneer een poes zich op jouw schoot krult, betekent dat dat hij zich veilig voelt en je voldoende vertrouwt om zijn persoonlijke bewaker te zijn. Dus het is koffiedik kijken of deze uitvinding wel zal aanslaan. 

Een warmtemat met een broek erover getrokken en die kan functioneren als nepschoot. De bedenker heeft zijn concept nog niet gepatenteerd, maar gewoon zijn idee online gegooid. En wie houdt je tegen om hetzelfde in elkaar te flansen?

Want we moeten nu eenmaal een kat een kat noemen en zeggen dat deze vondst te geniaal is om niet te delen.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."