Mochten Jan, Piet, Joris en Corneel enorme feestbeesten zijn, dan hadden ze hun schip al even ingeruild voor deze drijvende versie van Tomorrowland.

Het grootste party-schip ter wereld, De Ark, vaart dit jaar via Séte van Barcelona naar Ibiza, om via Palma Mallorca opnieuw koers te zetten richting Barcelona. Er is plaats voor vierduizend feestvierders. Onderweg draaien negentig dj’s op zeven danspodia. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook verschillende zwembaden, een casino, een ijspiste, een wellness-centrum en een tweesterrenrestaurant aan boord.

Vier dagen en drie nachten aan een stuk feesten is te gek, maar af en toe heeft u natuurlijk nood aan een rustpauze. Voor een kamer met uitzicht op zee betaalt u al snel 700 euro. Wie meer luxe wil, kan voor 7.500 euro terecht in een koninklijke suite. 

Wil u mee, maar heeft u momenteel geen spaarcentjes? De Ark heeft nu een tijdelijke  ‘Pay 50% now & 50% later’  in de aanbieding. Een zeer verleidelijk aanbod, zeker als u onderstaande aftermovie van de vorige editie bekijkt.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."