Onder de naam The Choice nemen Sarah (later: Sam) en Gert Bettens in 1993 hun debuutalbum ‘The great subconscious club’ op.

In 1994 heeft de band vijf min of meer permanente leden: Sarah en Gert, Jan van Sichem Jr. (gitaar), Koen Lieckens (drums) en Erik Verheyden (basgitaar), die er vanaf 1991 reeds bij was.

Met z’n vijven toeren ze door Duitsland en de Verenigde Staten, in het voorprogramma van de Indigo Girls, een Amerikaanse band.

In de VS worden ze door een andere groep, die ook The Choice heet, gedwongen hun naam te veranderen; ze besluiten dat K’s Choice de geest van de band goed weergeeft. K is afkomstig van Jozef K. uit Kafka’s boek Het proces. Jozef K. heeft geen keuzes, de naam is dus ironisch bedoeld, als een rare, onbegrijpelijke onmogelijkheid, wat terugkomt in een aantal van hun nummers.

De Leuvense BVBA K’s Choice wordt in 1995 opgericht.

In dat jaar neemt K’s Choice het album Paradise in me op. De hiervan afkomstige single Not an addict is erg succesvol en brengt internationale bekendheid en financieel succes.

Op dat moment neemt Bart van der Zeeuw de drums over van Koen Lieckens en is er ook geen vaste bassist meer. In 1996 en 1997 zijn ze onderdeel van het voorprogramma van Alanis Morissette, die K’s Choice had gezien op een van de vele Europese festivals.

In 1997 verhuist de vennootschap naar Sint-Niklaas. In 1998 is Cocoon crash, hun derde album, af. Begin 1999 al wordt de vennootschap ontbonden.

Vereffenaars zijn Sarah en Gert Bettens. Sarah woont op dat ogenblik in de VS. In de vennootschap zit op dat ogenblik 5.892.115 frank aan liquide middelen (cash) of omgerekend 146.062 euro.

Midden 2002 is de vereffening afgesloten en houdt de onderneming definitief op te bestaan.