Pianiste was niet de directe oorzaak van de relatiebreuk.

Het zou dan toch niet de affaire met pianiste Iris Hond zijn die voor de relatiebreuk zorgde ten huize van de Borsato’s. Het Nederlandse boulevardblad Privé komt met pijnlijke onthullingen over het schuinsmarcheren van Marco Borsato.

Een bedrogen echtgenoot doet in het blad zijn verhaal over de affaire die de zanger had met zijn vrouw. Geen pianiste, maar een vakbondsvrouw. Een stuk minder exotisch, maar wel erg vernietigend voor zijn huwelijk met Leontine. De bedrogen man – die anoniem wenst te blijven – vertelt dat de buren geregeld de opvallende Porsche van Marco voor zijn huis zagen staan. Die kwam daar niet om piano te spelen.

Marco was een vriend van de man en een vriend van Leontine, maar alleen de buren hadden in de gaten dar er ook nog iets meer was dan vriendschappelijk koffie drinken.

Geconfronteerd met de feiten, werd er aanvankelijk wat tegengestribbeld, maar eind vorig jaar biechtte de vriendin de affaire op. “Ik kon mijn oren niet geloven”, vertelt de man. “We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken.”

Plots begrijpen we de burn-out van Marco Borsato begin dit jaar. De zanger vertelde toen nog dat zijn energie weg was en dat hij zijn batterijen ging opladen. De uitputting kwam dus niet alleen van een paar liedjes zingen.

Leontine zit momenteel haar zinnen te verzetten in Thailand, Marco woont weer bij zijn moeder in Alkmaar. Niemand wilde reageren.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#Dankbaar ??

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op