Er wordt al een tijdlang over gespeculeerd: is het nu wel of niet gedaan tussen Pommeline en Fabrizio? Wel, dat twijfelen is nu voorbij: we weten wie zijn nieuwe vlam is.

Fabrizio en Pommeline: ze begonnen ooit hun Temptation-carrière als verleider en verleidster. Fabrizio stond al snel te boek als ‘kleurplaat’ vanwege zijn talrijke tattoo’s. Ook Pommeline heeft heel wat inkttekeningen op haar verrukkelijke lijf.

Na Temptation ging Pommeline werken in Fabrizio’s tattooshop en pats: de vonk sloeg over. Alles was koek en tikkenei tussen hen, en Fabrizio vroeg haar zelfs ten huwelijk. Maar om aan de wereld te laten zien dat ze echt voor eeuwig en altijd van elkaar zouden zijn, deden ze eerst nog mee aan Temptation VIPS.

Dat gaat vanaf donderdag 27 juni op tv van start, maar de opnames ervan zijn inmiddels al een tijdje achter de rug. Om de spanning erin te houden moeten de deelneemsters en deelnemers voorlopig zwijgen, maar over Pommeline en Fabrizio werd al hardop gefluisterd dat ze geen koppel meer vormden.

En wat blijkt nu? Die geruchten blijken toch wel waar te zijn zeker! Zijn nieuwe vlam is een zekere Julie. Die deed – hou je vast – mee als verleidster in Temptation VIPS.

Of met andere woorden: Fabrizio deed mee om Pommeline te bewijzen dat zijn peperkoeken hartje voor altijd van haar zou zijn, maar toch ging een verleidster ermee lopen…

Enfin, dit is dus Julia, de nieuwe vlam van Fabrizio:

Voor wie nieuwsgierig is hoe de andere verleidsters eruit zien, hebben we ze allemaal op een rijtje gezet:

1.-Angi

Image 1 of 12

Update: ook in de trailer die inmiddels werd gelost, is te zien dat Fabrizio vreemdgaat:

 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.