Die eerste hadden we wel verwacht, die andere vier niet echt.

De Australische Nadia Bokody is een relatie-experte Nadia Bokody onderzocht over welke zaken vrouwen het vaakst liegen in bed. Ze vond ook waarom de dames niet altijd de waarheid vertellen: “Vrouwen kunnen hun eigen behoeftes opzij zetten om hun partner tegemoet te komen. Ze liegen dus om hun partner gerust te stellen.”

Dit zijn de vijf zaken waarover het vaakst gejokkebrokt wordt:

1. Orgasme faken

Het is geen geheim dat vrouwen weleens doen alsof ze hun hoogtepunt bereiken. Volgens dit onderzoek schijnen vooral vrouwen met het sterrenbeeld Stier er bedreven in te zijn. Een orgasme faken kan twee redenen hebben. Veel vrouwen doen het om aan hun lover te ‘bewijzen’ dat die goed bezig is. Maar er zijn ook dames die dit doen, omdat ze zo hopen dat het liefdesspel sneller achter de rug is.

2. “Jij hebt een grote”

Als vrouwen tegen hun bedpartner zeggen dat-ie groot geschapen is, dan bedoelen ze niet dat ze het grootste kanon ooit aanschouwen. Vrouwen die in een vaste relatie zitten, zeggen dit volgens Nadia vooral wanneer de man dénkt dat-ie klein geschapen is. Vrouwen die met een onenightstand de koffer induiken en die de loftrompet over je, euh, blokfluit afsteken, die hadden volgens Nadia eigenlijk net iets meer verwacht, maar willen niet tonen dat ze teleurgesteld zijn.

3. Doen alsof ze niet ervaren zijn in bed

Er is een spreekwoord dat zegt: “Mannen hebben slechts met de helft van de vrouwen geslapen waarvan ze het beweren, bij vrouwen moet je het aantal dat ze zeggen maal twee doen”. Het geeft de mannen hun ego een boost, wanneer ze (denken te weten) dat ze meer bedervaring hebben dan de vrouw. Daarom doen vrouwen weleens alsof ze nog zo goed als maagdelijk zijn.

4. “De tanden gaan poetsen”

Deze volgt wellicht vaak na de nummer één van dit lijstje. Dames die onbevredigd achterblijven, die gaan na de daad volgens Nadia ‘de tanden poetsen’. Eens in de badkamer, helpen ze zichzelf naar de zevende hemel. Een elektrische tandenborstel en een vibrator klinken dan ook ongeveer hetzelfde…

5. “Ik heb een laag libido”

Volgens Nadia bestaan er (bijna) geen vrouwen met een laag libido. De meeste vrouwen hebben volgens de experte echter niet veel zin in slechte seks. En daarom zeggen vrouwen liever dat het aan hun laag libido ligt.

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.