Vandaag zit Kamal “den boekhouder” Kharmach vooral in de zaken van anderen te neuzen, maar hoe staan zijn zaken er eigenlijk voor?

In december 2014 werd Kamal tweede in de Humo’s Comedy Cup in de finale na Lukas Lelie. Kharmach werd vooral bekend door zijn deelname aan De Slimste Mens ter Wereld in 2015 waar hij het tot in de finaleweken wist te schoppen en het daar nog eens vier afleveringen lang uithield.

Kharmach speelde ook het voorprogramma van Michael Van Peel tijdens zijn eindejaarsconference Van Peel Overleeft 2015.

Hij waagde zich eind 2019 voor het eerst aan een terugblik op het voorbije jaar. Met succes, want zijn conference Mag ik even? haalde meer dan 700.000 kijkers op Canvas. (Ik keek ook en het was goed.)

Olivier Goris, netmanager bij VRT, twijfelde niet en gaf de Antwerpse Marokkaan prompt een contract om ook de volgende twee jaar op een humoristische manier te fileren.

Vandaag geeft Kamal op tv advies aan ondernemers.

Hoe zit het met zijn eigen cijfers?

Op het thuisadres van de komiek/ondernemer vinden we 2 ondernemingen. Een gewone commanditaire vennootschap (GCV) werd al in 2016 opgericht. Daar zijn geen cijfers over. Een BVBA (nu: BV, maar de omvorming werd nog niet uitgevoerd volgens het Staatsblad) werd in 2018 opgericht. Daarover moeten binnenkort cijfers beschikbaar zijn bij de balanscentrale. Kortom, we zullen nog even op onze honger moeten zitten…