Er zijn mensen die er geen pingpongbal van geloven, anderen durven de deur niet uit op dagen dat de sterren niet gunstig staan.

Eén ding is zeker: over horoscopen is al heel wat inkt gevloeid, en er zal nog heel wat over gezegd worden. De Amerikaanse FBI deed al een grootschalig onderzoek naar de link tussen sterrenbeelden en welbepaalde criminele activiteiten, en dankzij een ander ‘onderzoek’ weten we dat vrouwelijke Stieren geregeld hun hoogtepunt veinzen.

Een ander grootschalig ‘onderzoek’ wijst nu weer uit dat ons sterrenbeeld een grotere invloed heeft op ons seksleven dan we zouden denken. En geloof het of niet: bij ondergetekende én diens wederhelft blijkt het onderstaande nog te kloppen ook. Hoe zit dat bij jullie?

Ram

Als het jongste teken in de dierenriem, staat Ram bekend om zijn ijver in alle aspecten van het leven, en op seksueel gebied is dat niet anders. Passie en vuur staan centraal in de seksuele ervaringen van de Ram, maar er is niet veel verlangen naar een dieper gevoel van intimiteit.

Advies voor de Ram? Meer concentreren op het voorspel: seks is niet altijd een sprint. Het wil niet zeggen dat, als je veel energie hebt, je die in één keer moet opgebruiken.

Stier

Stier is een aardeteken. Ze houden van luxe en verleiding. Ze houden van sexy lingerie en fancy seksspeeltjes. Ze houden eveneens van oogcontact, sensualiteit en spelen al eens graag pikante scènes uit films na. Stieren zijn echter niet altijd de eerste die het initiatief nemen om tussen de lakens te duiken. Ze zijn, in tegenstelling tot de Ram, ook niet te vinden voor vluggertjes. Ze houden meer van intense, lange vrijpartijen.

Tweelingen

Tweelingen worden geregeerd door Mercurius, de planeet van communicatie en expressie in relaties. Tweelingen houden wel van ‘dirty talk’. Toewijding is niet altijd hun sterkste punt, ook niet in bed. Dat betekent niet noodzakelijk dat ze niet aan één persoon trouw kunnen blijven, maar dan moet die persoon in kwestie wel voor genoeg variatie zorgen om het allemaal spannend te houden voor Tweelingen.

Kreeft

Bij de gevoelige Kreeft draait het allemaal om verbondenheid, zowel fysiek als emotioneel. Kreeften zijn ‘gevers’. Dat is misschien leuk voor hun partner, maar soms ‘geven’ ze zo veel dat ze vergeten om ook zichzelf daadwerkelijk te vermaken. Ook vertrouwen is belangrijk voor de Kreeft. Daardoor kunnen ze de eerste keer een beetje klungelig overkomen. Maar van zodra ze je vertrouwen, laten ze het vuur in zich los.

Leeuw

De Leeuw moet zich geliefd voelen. Ze zijn soms een beetje egoïstisch in bed en ze kunnen niet goed tegen kritiek. Maar als je het hen laat weten wanneer ze goed bezig zijn, zal hen dat aanzetten om nog een tandje bij te steken.

Maagd

Maagd wordt gedreven door gewoonte en perfectie, en dat is ook tussen de lakens zo. Ze zijn erg kritisch als de dingen niet exact gebeuren zoals ze die willen. Maagden in langdurige relaties zullen echter hard werken om hun techniek te blijven perfectioneren.

Weegschaal

Weegschaal is, net als de Kreeft, een ‘gever’. Met hun focus op evenwicht, houden ze echter ook van ontvangen. Als je Weegschaal-partner je wil bevredigen, zal hij nadien van jou verwachten hetzelfde te doen. Weegschaal zal zich bijgevolg snel vervelen als hij – of zij – niet het gevoel krijgt dat dingen wederkerig zijn.

Schorpioen

Schorpioen is allicht het meest kinky teken. Met een Schorpioen in bed kan je explosieve seks verwachten. Maar als waterteken verlangen ze ook steeds naar intimiteit en tederheid.

Boogschutter

Seks met een Boogschutter is een ontdekkingstocht. Het kan ook wat wild zijn met dit teken, en het is onwaarschijnlijk dat je veel rust zult krijgen. Ze hebben meestal ook een hoog libido.

Steenbok

Romantiek is niet echt het sterkste punt van de Steenbok. Soms kan het zelfs voelen alsof ze zich ongemakkelijk voelen, en zijn ze een beetje afstandelijk tijdens de daad. Toch zijn ze meestal goed in bed, omdat ze prestatiegericht zijn.

Waterman

De Waterman staat erom bekend dat intimiteit met hem of haar niet al te gemakkelijk is. Dat komt door het feit dat ze nogal moeilijk te ‘lezen’ zijn. Zorg er dus voor dat de Waterman jou kan lezen en kan uitzoeken wat jou drijft. Ze zijn ook erg experimenteel.

Vissen

Vissen zijn, net als Kreeften, erg gevoelige wezens. Maar in tegenstelling tot de Kreeft, maakt Vissen zich nogal snel zorgen dat hij niet goed genoeg zou zijn in bed. Daardoor hebben ze iemand nodig die hen begrijpt en hen op hun gemak stelt. Voor Vissen draait het ook allemaal om het samensmelten van lichaam en geest. Voor sommigen is deze intensiteit geweldig, voor anderen te overweldigend.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.