Hoe sterk is de Russische Popeye? (video)

In een MMA-gevecht mocht de man met de grootste biceps ter wereld uitproberen of er ‘jus’ in zijn armen zit.

De Rus Kirill Tereshin (23) is wereldwijd een fenomeen omdat hij zichzelf aan paar spierballen gaf door die met een cocktail van chemicaliën in te spuiten. De behandeling, die door dokters als levensgevaarlijk wordt beschouwd, leverde een ridicuul resultaat op. De armen van Tereshin zijn volledig buiten proportie met de rest van zijn lichaam.

Op zijn spierballen na is Tereshin een tenger kereltje, maar zelf heeft hij geen last van een fout zelfbeeld en wil hij aan zijn fans zijn Popeye-kracht bewijzen. Daarvoor kroop hij in de MMA-ring voor een gevecht zonder regels. Ondanks het feit dat zijn tegenstander het niet eens van Olijfje zou kunnen halen, moest Tereshin al snel het onderspit delven. Toch haalt hij met zijn verlies de internationale aandacht. Dat dat niet helemaal de aandacht is zoals hij die had bedoelt, kan Tereshin blijkbaar weinig schelen. Het is de tweede maal op rij dat de man in een krachtmeting zijn meerdere moet erkennen. In zijn overmoed nam de Rus eerder dit jaar deel aan het populaire ‘Male Slapping’, waarbij tegenstanders mekaar zo hard mogelijk in het gezicht slaan tot één van beiden opgeeft of bezwijkt.

Hij nam het op tegen kampioen Vassilly Kamotskiy die nauwelijks bewoog na de klap van Tershin. Kamotsky had vervolgens één mep nodig om gekke Kirill tegen de grond te slaan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More