Hotelgast sterft door dikke Brit die uit de lucht valt

130 kilogram Brit op je bord.

Je zit in een hotel in Marbella, je paella is net geserveerd, valt er een Dikke Brit op je bord. Het overkwam een Spaanse man van 43 in hotel Don Pepe Gran Meliá in de badplaats Marbella. Hij kan het niet navertellen.

De man zat samen met zijn familie te dineren toen een Brit van ongeveer 120-130 kilo op hem viel. De toerist viel van het balkon van de zevende verdieping. Het is niet bekend of de Britse man van het balkon is gesprongen of dat hij gevallen is, maar het is niet uitgesloten dat er alcohol in het spel is.

In Spanje kennen ze het probleem van Britten die zich bewusteloos zuipen en vervolgens waanzinnige toeren uithalen. In Benidorm vallen er ieder jaar Britten van het balkon. Enkele jaren gelden werd een Brit met overgewicht in een superman-pakje dood aangetroffen in het zwembad van het hotel. Hij kwam van tien hoog. Een superman-outfit garandeert niet dat je ook kan vliegen, zelfs niet als je gedronken hebt.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More