“Na maximum één minuut was de hel voorbij.”

De arme man kan zich niet meer verdedigen want hij heeft zijn beroemde pijp ondertussen aan Maarten gegeven, maar enkele van zijn Bunny’s klappen nu in de Britse pers uit het bed. Kendra Wilkinson (35) die amper 18 was toen ze met de grote Playboy-baas het leven mocht delen, vond hem een interessant persoon maar had het er moeilijk mee om het hoertje te moeten zijn in bed.

“Ik vond het altijd vreselijk”, aldus Kendra. “Ik moest dronken zijn of drie joints roken om bij hem in bed te kunnen duiken. Gelukkig duurde die hel niet lang. Na een minuutje zat het er meestal op. Dan was ik er weer vanaf voor een paar dagen…”

Alle bunny’s beschrijven Hugh als een ware gentleman in het gewone leven, maar als een klungelaar onder de lakens. Ook Bridget Marquard die ondertussen 46 is, heeft niet veel goeds te vertellen over de casanova-kwaliteiten van Hugh.

“Hij organiseerde orgieën”, aldus Bridget. “Zo’n twee keer per week. Maar als hij daar zelf aan deelnam, duurde dat nooit lang. Hugh was altijd zo opgewonden. Hij kon nooit rustig blijven. Nog voor de echte actie begon, zat hij al terug in de zetel tv te kijken. Dan deden wij verder zonder hem.”

Alleen zijn weduwe Crystal Harris (34) is positief over Hugh’s prestaties.

“Hugh heeft me geleerd wat liefde is en kende veel techniekjes.”

Zo zie je maar. Zij kreeg dan ook zijn huis van 3,4 miljoen euro.

Ach, het bed is geen wedstijd.