Duitse Hypnotiseur misbruikt cliënte.

In Duitsland verscheen vandaag Heinz-Werner K. voor de rechter. Hij moest zich verantwoorden voor een poging tot seksueel misbruik van een willoze cliënte. Het kwam tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 22 maanden omdat het ‘niet tot daadwerkelijke seks was gekomen.’

Drie jaar geleden zocht cliënte Melanie F. haar heil bij een alternatieve geneeswijze. Die dacht ze gevonden te hebben in de hypnose-behandelingen van Heinz-Werner K.

Na enkele sessies begon ze echter steeds meer verontrustende nachtmerries te krijgen over seks. Haar wantrouwen in kwakzalver Heinz groeide tot ze in 2017 besloot om een geluidsopname te maken van een hypnose-sessie. Terwijl Heinz haar in trance bracht,  liet Melanie haar gsm het hele gebeuren registreren. Op die opnames was duidelijk te horen hoe de 62-jarige hypnotiseur haar probeerde in te fluisteren dat ze een pornoactrice was en met hem moest oefenen.”

Blijkbaar was Heinz toch niet zo goed in zijn hypnotische overtuigingskracht, want tot daadwerkelijke seks is het nooit gekomen.

De vrouw besloot de politie in te lichten. Heinz bekende. Bij een ‘preventieve’  huiszoeking werden bovendien drugs gevonden: ‘Heel alternatief allemaal.’

Het Is Heinz-Werner verboden om nog als Hypnotiseur mensen te behandelen. Hij werkt nu als dierengenezer.

Toch twee keer nadenken om er met je poes langs te gaan.