Idiote wereldverbeteraars wensen Audi naar verdoemenis omwille van deze foto

Waar gaat het toch naartoe met de mensheid.

Audi lanceerde een reclamecampagne. Op het bijbehorende beeld is een meisje te zien, dat een banaan eet terwijl ze tegen de neus van een knalrode Audi RS4 leunt. Niks speciaals, zo zou je denken.

Verkeerd gedacht: Twitterende wereldverbeteraars van over de hele wereld uitten hun ongenoegen over het beeld.

Ten eerste: waarom eet dat kind een banaan? Zo’n banaan heeft nogal weg van een mannelijk geslachtsdeel, en dus zal het Duitse merk stiekem wel iets heel seksueels bedoelen. ’t Zijn immers de mannen met een klein pietje die een dikke bak kopen, toch?

Ten tweede: dat kind staat voor de auto. Voor. De. Auto. Da’s een levensgevaarlijke plek om te gaan staan.

Dan komen we bij ten derde, het stokpaardje voor de aanhangers van het Thunbergisme. Audi durft het aan om de RS4 een ideale gezinswagen te noemen. Hoe durven ze dat eigenlijk?

De RS4 haalt zijn 450 paarden niet uit een elektrische koffiemolen. Neen, onder de kap ligt een aardsapslurper die 2.894 kubieke centimeters telt. De CO2-uitstoot? Maar liefst 218 gram per kilometer! Overal waar zo’n RS4 passeert, vallen hele bakfietsgezinnen steendood neer door een CO2-overdosis.

Audi kon natuurlijk niet anders dan excuses aanbieden omwille van deze misselijkmakende foto: “We willen duidelijk stellen: wij geven om kinderen. De Audi RS4 is een familiewagen met meer dan 30 rijassistenten, waaronder een noodremsysteem. We hoopten dat we deze boodschap sterk konden maken door de zwakste verkeersdeelnemer op relaxte wijzen te laten leunen tegen de RS-technologie. Dit was echter fout. Audi had nooit de bedoeling om gevoelens te kwetsen. We bieden dan ook onze oprechte excuses aan.”

Nogal een geluk dat Audi een blond meisje nam, of ook BLM-ers konden alweer op hun strijdpaard springen.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More