Iemand interesse in een Johnnie Walker-whisky van 17.000 euro?

De whisky van Johnnie Walker is een van de bekendste en meest verkochte whisky’s ter wereld.

Bij zowel de beginnende whiskydrinker als bij de kenners zijn de verschillende Johnnie Walkers ontzettend populair. Dat is mede te danken aan Master Blender Jim Beveridge. Al veertig jaar lang heeft hij het blenden van Schotse whisky volledig onder de knie. Hij heeft dan ook de luxe om gebruik te kunnen maken van de grootste voorraden single grain Schotse whisky en single malt Schotse whisky ter wereld. Met zijn grondig inzicht in de aard en eigenschappen van iedere whisky en hoe ze te combineren, is het volgende vuurwater de ultieme bekroning van zijn werk.

De Johnnie Walker Master’s Ruby Reserve is een extreem zeldzame blend van Cambus, Carsebridge en Pittyvaich – zogenaamde ‘Ghost whisky’s’ uit Johnnie Walker’s reserve. Daarnaast zijn er diverse aged expressions van Royal Lochnagar, Glendullan en Cragganmore toegevoegd. Allen minstens 40 jaar oud. Om het geheel af te maken, zijn er noten van Talisker en Port Ellen toegevoegd.

Genoeg soorten dus om je smaakpapillen in extase te brengen. Maar ook het oog wil wat. De unieke drank van 43% is verpakt in een zeer stijlvolle rode baccarat kristallen fles.

De voorraad van amper 398 flessen staat binnenkort te koop op de website van Johnnie Walker, en dat aan 17.000 euro per stuk.

Da’s gene kattenpis.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More