“Ik had seks in de limousine, op weg naar de première” Op deze plekken gingen celebrities van bil

Ook de allerbekendste supersterren ter wereld zijn maar mensen met driften. Sommige zijn daar heel discreet over, anderen smeren hun stoeipartijen in het lang en het breed uit in de pers. Dit zijn de gekste plekken waar supersterren openlijk van jetje hebben gegeven. 

Angelina Jolie weet hoe ze het spannend moet houden. In de jaren 2000 had ze een relatie met Billy Bob Thornton, en die ging gepaard met flink wat peper in de molen. “We hadden net nog seks, onderweg naar hier”, klonk het opvallend  in een interview voor de première van hun film Gone in 60 Seconds

Kourtney Kardashian heeft een minstens even bekende zus die al voor de ganse wereld van bil ging, maar ook Kourtney gaf toe dat ze het met haar ex-partner deed in de WC van de fitnessclub. “Het is goed om af en toe wat extra pit toe te voegen”, zegt de realityster. 

Playmate Kendra Wilkinson stond vaak op de voorpagina van Hugh Hefner’s hobbyprojectje, maar naar verluidt deed ze het overal graag, buiten in de slaapkamer. “We gingen van de keuken naar de jacuzzi, en anders deden we het wel op een jet-ski. Het maakte ons niet uit, de slaapkamer was enkel om de slapen”. 

Ook Robbie Williams schuwt het plezier niet. De Britse zanger was altijd al erg open over zijn seksleven, zeker toen hij nog serieus aan de drugs zat: “Ik deed het in treinen, vliegtuigen, wagenparken en wijnbars”, aldus Williams.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More