Dat er enkele privéfilmpjes van BV’s zijn gelekt staat als een, euh, paal boven water. Achter het wie en waarom zijn we nog op zoek.

‘Dennis Black Magic zit achter die gelekte filmpjes’: die boodschap viel vandaag verschillende keren in onze mailbox. Enerzijds: wat zou Dennis met de drie rukkers te maken hebben? Maar anderzijds: Vlaamse vettige filmpjes waar hij niét mee te maken heeft, zou dat wel kunnen? Soit, we besloten het hem zelf te vragen.

“Ik kreeg al verschillende telefoontjes van Bekende Vlamingen”, zo vertrouwt hij ons toe. “Ze vroegen of ze ook wat te vrezen hadden. Maar voor alle duidelijkheid: ik heb daar niks mee te maken. Van één van hen weet ik wel dat het een vreemdganger is. Hij stuurt berichtjes naar jongedames ‘om eens af te spreken’. Laatst nog naar een deelneemster van Temptation Island. Mogelijk is zijn partner erachter gekomen, heeft die de vuile was buiten gehangen en in haar wraakactie nog ‘slachtoffers’ gemaakt.”

Hoewel gans Vlaanderen er inmiddels weet van heeft, blijkt erover schrijven heel erg verboden. Dennis kan erover meespreken: “Ik had er iets over gepost op mijn Facebook en de mannen bij naam genoemd. Een half uur later had ik een Facebook-ban aan mijn been.”

“Dat is redelijk lastig: uitgerekend vandaag kom ik uit met ‘Live at Zillion’: een gelimiteerde versie van tweeduizend exemplaren, in een speciale box. Deze ongecensureerde dvd met felbegeerd beeldmateriaal, opgenomen in de befaamde Zillion tijdens de Zundays, zal de mythe die al jarenlang leeft eindelijk doorprikken”, klinkt het.

Enfin, wil je weten wie het met wie deed in de kelders van de Zillion, dan weet je welke dvd te bestellen. Ook in dit boek staat de beruchte scène toegelicht.

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.