Tamara en haar man proberen al een tijdlang aan een nageslacht te werken, maar voorlopig zonder succes. Uitgerekend tijdens de lockdown werd ze zwanger van een ander. Hoe ze dat gaat verklaren, weet ze nog niet…

Onlangs brachten we het ‘horrorverhaal’ van escorte Katya. Zij werd tijdens de lockdown door de eega van haar klant, op straat gesmeten zonder kleren. Volgens Tamara is haar ‘lockdown-verhaal’ nog meer horror.

“We zijn inmiddels al tien jaar samen, waarvan zes jaar getrouwd. Sinds een jaartje proberen we zwanger te worden. Er is ook Kevin, de inmiddels ex van een dame die tot onze vriendenkring behoort. Ik heb altijd naar Kevin opgekeken: hij heeft een afgetraind lichaam en ziet er afgeborsteld uit. Toen zijn vriendin ‘ex’ werd, zocht hij contact met mij. Ik voelde me gevleid. Ik sprak stiekem enkele keren met hem af. Op een keer kuste hij me, terwijl zijn handen op verkenning gingen onder mijn blouse. Zijn aanrakingen voelden als elektriciteit, en het duurde enkele minuten vooraleer mijn gezond verstand weer de bovenhand nam en ik hem kon wegduwen. Toen kwam mijn man er op een nogal lullige manier achter, en ik verbrak alle contact met Kevin nog vooraleer er iets ‘ergers’ zou gebeuren.”

“Mijn man werkt voor een Luxemburgs bedrijf. Net toen corona opkwam, waren ze aan een groot project bezig. Het bedrijf stelde voor dat mijn man voor twee weken in Luxemburg stad zou blijven, in een woonst die zij zouden betalen. Hij zat dus ginder in lockdown, ik hier in het Antwerpse.”

“Via via moet Kevin het te weten gekomen zijn dat mijn man in Luxemburg verbleef: op een dag stond hij onaangekondigd aan mijn deur. Hij wilde met me praten. Volgens hem konden we ook gewoon vrienden zijn, en hoefde we niet per se alle contact te verbreken. Ik liet hem binnen.”

“We dronken samen een glaasje wijn. Zijn monoloog begon braaf, over wat hij de laatste weken zoal had uitgespookt. Maar toen vroeg hij plots of ik hem niet miste, waarna ik naar alle eerlijkheid antwoordde dat ik vaak aan hem had gedacht. Ik was verliefd op hem, maar ik wilde die verliefdheid de baas blijven.”

“Hij kwam naast me zitten – we waren tegenover elkaar begonnen – en hij zoende me vol op de mond, terwijl hij alweer begon te ‘frutselen’ onder mijn kleren. Mijn verstand zei me dat ik hem van me moest afduwen en hem onmiddellijk moest buitenzetten, maar mijn lichaam smeekte om meer. Uiteindelijk was het mijn lichaam dat de strijd won…”

Mijn verstand zei me dat ik hem moest wegduwen, maar mijn lichaam smeekte om meer.

“Hij deed een condoom om, maar die bleek op het einde van de rit gescheurd te zijn. Toen ik dat doorhad, ben ik in alle staten naar de badkamer gehold om zijn ‘goedje’ weg te spoelen. Plots voelde ik me vies en vuil: ik huilde tranen met tuiten. Nadat ik gedoucht had heb ik hem buitengezet, en gezegd dat hij me nooit of te nimmer nog hoeft te contacteren. Hij heeft me nadien nog enkele Whatsapp-berichtjes gestuurd, maar die heb ik verwijderd zonder ze te lezen. Intussen valt hij me niet meer lastig.”

“Mijn cyclus is normaal heel regelmatig, maar anderhalve week na het voorval bleef mijn periode uit. Waar ik al die tijd al voor vreesde, was uitgekomen: ik was zwanger.”

“Ik weet echt niet wat te doen nu. Natuurlijk wilde ik zwanger worden, maar dan wel van mijn man. Er is een kans dat ik van hem zwanger ben: we hebben het nog gedaan net voor hij naar Luxemburg vertrok. Volgens mijn berekening zat ik toen nog net niét in mijn vruchtbare periode, maar de kans is er natuurijk altijd. Langs de ene kant wil ik abortus laten doen, maar anderzijds: we proberen al een tijd voor een kindje, en nu ben ik eindelijk zwanger. Plus: ik ben eigenlijk gewoon tegen abortus, tenzij er daar medische redenen voor zijn. En stél dat het wel van mijn man is: dan was die abortus voor niks. Stel dat het van Kevin is: zou mijn man het dan zien, dat het niet zijn kindje is? Kevin is een zuiders type, terwijl mijn man een echte bleekscheet is. Maar zelf ben ik ook zuiders… Er gaan zoveel dingen door mijn hoofd. Ik heb er al met verschillende vriendinnen over gesproken, maar ik krijg van hen tegenstrijdige adviezen, het is zo verwarrend allemaal. Ik moet stilaan wel snel zijn met het maken van een beslissing…”

(Tamara en Kevin zijn schuilnamen. De ware identiteit van Tamara is echter gekend op onze redactie.)

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.